Καλωσορίσατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Αθλητικής Ένωσης Βόλου ‘Διμήνι’ – The Sky is the Limit.

Η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου ιδρύθηκε το 2006 από τον Σπύρο Κατσαφούρη (πρώην αθλητή της Δάφνης, του Περιστερίου και των εθνικών ομάδων στις μικρές ηλικίες) και τον Κώστα Μπανιά (πρώην αθλητή και απόφοιτο του MARQUETE University στο Chicago της Αμερικής) προσπαθώντας να δημιουργήσει στην πόλη, κάτι καινούργιο και  διαφορετικό στο χώρο του αθλήματος ώστε να αναδειχθεί σε πρωτοπόρο αθλητικό θεσμό για την περιοχή.

Η ακαδημία του μπάσκετ αναφέρεται σε παιδία ηλικίας 5-17 ετών και η άνοδος είναι αλματώδης με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργούν  τμήματα για ολες τις ηλικιες ( Αντρικό, Γυναικειο, Νεανιδες, Κορασιδες,  εφηβικό, παιδικό, β παιδικό, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημία,juniors και μίνι κοριτσιών), που συμμετέχουν στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα ,τα διάφορα τουρνουά, και basketball camps που διοργανώνονται..

Προπονητές είναι ο καθηγητής Φυσικής αγωγής Σιδηρόπουλος, Κων/νος , Λοτφι Παρις, Σκοτεινιωτη Κερασια, ο Σπύρος Κατσαφoύρης και ο Κώστας Μπανιάς .

Αποστολή μας είναι, μέσω της μύησης στην καλαθοσφαίριση και τη συστηματική καθοδήγηση, η βελτίωση των μαθητών-αθλητών σε δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, η ψυχαγωγία, η βελτίωση σε πτυχές τις προσωπικότητας τους και η διάδοση της ηθικής πλευράς του αθλητισμού.

Μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να αναπτυχθούν τα σωματικά και ψυχικά χαρίσματα των νέων, να καλλιεργηθούν οι αξίες του ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας, της υγιεινής ζωής και της κοινωνικότητας.

Μακροπρόθεσμα, σκοπός είναι η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του σωματείου και η ταυτόχρονη θεμελίωση της βάσης πάνω στην οποία θα συνεχιστεί η ανάπτυξη, η παραγωγή παικτών υψηλού επιπέδου οι οποίοι είτε θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα του σωματείου είτε θα διοχετευτούν στην ευρύτερη αγορά του μπάσκετ

ΣΤΟΧΟΙ

Η ψυχαγωγία των αθλητών

Η ανάπτυξη φυτωρίου καλαθοσφαίρισης

Η διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός

Ο σχεδιασμός αθλητικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούριες εμπειρίες στους

αθλητές.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Σετ  προπόνησης

Συμμετοχή αγωνιστικών τμημάτων στα πρωταθλήματα

Ειδικη τιμη στη συνδρομη αθλητων/τριων που ανηκουν στην ιδια οικογενεια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ένταξη σε ενιαίο πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών

Διοργάνωση & συμμετοχή σε τουρνουά, camp παρουσία αθλητών με μεγάλη εμπειρία

στο χώρο.

Βιντεοσκόπηση & παρακολούθηση αγώνων-δραστηριοτήτων.

Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων με εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις

 

Leave a Reply